12.12.2021

OBAVEŠTENjE ZA GRAĐANE

Zbog poteškoća na elektro-energetskom sistemu TENT A, u gradu je otežana isporuka toplotne energije, zbog čega se ne mogu postići zadati parametri. Normalizacija isporuke toplotne energije se očekuje po uspostavljanju redovnog režima u elektro-energetskom sistemu.04.10.2021

  Grejna sezona u Obrenovcu počinje 6. oktobra  

Grejna sezona u Obrenovcu počeće u sredu 06.oktobra kada će se steći uslovi za početak toplih proba.

"Prema zvaničnoj prognozi Hidrometereoloskog zavoda Republike Srbije u sredu 06.oktobra se očekuje zahlađenje, dok se u četvrtak očekuju preduslovi za početak toplih proba.

Tokom celog dana očekujemo zagrevanje vode na Termoelektrani Nikola Tesla kako bi tokom večernjih sati kompletan deo konzumnog područja bio topao" – istakao je Boris Ivković, direktor JKP Toplovod Obrenovac..
 
 
 
 


10.08.2021

P A Ž NJ A !!!

Obaveštavaju se korisnici sistema daljinskog grejanja Obrenovca da od 15. septembra 2020. počinje punjenje unutrašnjih instalacija za blagovremeni početak grejne sezone.

Do tog datuma morate završiti radove i izvršiti finalnu kontrolu Vaših kućnih instalacija! Podsećamo da je održavanje kućnih instalacija Vaša obaveza i odgovornost.

JKP Toplovod ne snosi posledice eventualnih curenja u objektima kao posledica nezavršenih radova ili neispravnosti.
Pražnjenje mreže zbog neispravnosti kućnih grejnih instalacija vršiće se o trošku korisnika.10.08.2021

  Priključenje novih 40 domaćinstava na toplovodnu mrežu u naselju Dudovi  

Do kraja godine biće omogućeno da se na sistem daljinskog grejanja priključi oko 40 novih domaćinstava iz Mesne zajednice Dudovi.

To je omogućeno projektom izgradnje Istočne magistrale, koji predstavlja deo III magistrale i biće realizovano u nekoliko faza.

Ovim će biti omogućeno i kvalitetnije grejanje već postojećim korisnicima.
 
 
 
 


24.06.2021

  Trasa magistrale III  

Zainteresovani sugrađani mogu na video snimku pogledati trasu magistrale III.
 
 
 
 


24.06.2021

  Potpisan ugovor o izgradnji III magistrale  

Na Termoelektrani "Nikola Tesla" A danas su potpisana dva važna ugovora o finansiranju i izgradnji III magistrale toplovoda.

Između JP EPS i GO Obrenovac potpisan je ugovor o finansiranju III magistrale.
Tom prilikom je takođe potpisan ugovor između izvođača radova Pro TENT-a i JKP Toplovod Obrenovac o izgrađi III magistrale.

Radovi na izgradnji 3. magistrale toplovoda počeće za 60 dana. Vrednost projekta, koji finansira JP EPS, iznosi oko milijardu i 500 miliona dinara.
 
 


29.04.2021

KRAJ GREJNE SEZONE  

Poštovani korisnici,
JKP Toplovod je 29.04.2021. godine prestao sa isporukom toplotne energije, čime je završena grejna sezona 2020/21.

Apelujemo na vlasnike kuća i upravnike zgrada da iskoriste naredni period i izvrše sve popravke na svojim kućenim grejnim instalacijama, što predstavlja njihovu odgovornost i obavezu. .

JKP Toplovod Obrenovac.17.11.2020

OBAVEŠTENJE ZA GRAĐANE povodom pristiglih računa za grejanje za mesec oktobar 2020.godine

Račun za grejanje za mesec oktobar se sastoji iz dva računa s obzirom da je došlo do promene cene grejanja koja se primenjuje od 15.10.2020.godine sa početkom nove grejne sezone.

Prvi račun se odnosi na period od 01.10.2020 do 14.10.2020. koji je obračunat po staroj ceni, a drugi za period od 15.10.2020 do 31.10.2020. koji je obračunat po novoj ceni.

Građani svoje obaveze mogu da izmire na dva načina:
I način - pojedinačnim popunjavanjem obe priznanice u iznosu koji je naveden na računu (pogledati primer).

"UKUPNO ZADUŽENJE PO OBRAČUNU"
II način - popunjavanjem poslednjeg računa za period do 31.10.2020. iznosom koji je naglašen "UKUPNO ZA UPLATU" (pogledati primer).

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 07 do 15 časova. Kontakt telefoni službe naplate su 011/8728-330, 011/630-8902.13.10.2020

  Novi potrošači priključeni na toplifikacioni sistem  

U danima kada grejna sezona zvanično još nije počela, uporedo sa postojećim konzumom grejanje stiže u domaćinstva koja su od ove godine deo toplifikacionog sistema.

U naselju „Muzička kolonija“ na toplifikacioni sistem je priključeno više od 10 novih korisnika.
 
 
 
 


08.10.2020

  Počele tople probe  

JKP "Toplovod Obrenovac" je usled vremenske prognoze i niskih temperatura rano jutros počelo sa toplim probama

Iz dispečarskog centara saznajemo da su zaposleni u stalnom kontaktu sa ekipama koje su na terenu i da će u narednih nekoliko sati radijatori u domaćinstvima koja se greju na sistem daljinskog grejanja biće topli.
 
 
 
 08.10.2020

POČETAK TOPLIH PROBA

JKP "Toplovod" Obrenovac je u četvrtak 08. oktobra počeo sa toplim probama, tako da će u narednim danima radijatori u domaćinstvima Obrenovčana biti topli.

Takođe podsećamo da reklamacije na kvalitet grejanja, curenje iz instalacija i druge poremećaje u radu toplifikaconog sistema možete prijaviti na telefone: 011/8722-248 i 011/8728-482, elektronskim putem slanjem e-maila na adresu: reklamacije@toplovodobrenovac.org.rs ili lično u prostorijama naše upravne zgrade na adresi Vojvode Mišića 241. Radno vreme dispečera koji primaju reklamacije korisnika je svakog dana u toku grejne sezone od 07 do 19 časova.

Radno vreme dežurnih ekipa koje intervenišu po reklamacijama korisnika u toku grejne sezone je svakog radnog dana od 07 do 20 časova a vikendom i praznicima od 07 do 19 časova.

Havarije koje ne mogu sačekati do ujutru možete prijaviti na iste telefone i nakon 19 časova.02.10.2020

  Emisija "Tepih", gost Boris Ivković, direktor JKP Toplovod Obrenovac  

Gostovanjem u emisiji "Tepih" na RTV Mag, direktor JKP Toplovod Obrenovac Boris Ivković je ukazao na to da je sve spremno za početak grejne sezone i pre 15. oktobra kada po zvaničnom kalendaru ona počinje, šta je sve uradjeno od najvažnijih poslova i remonta sistema daljinskog grejanja u prethodnom periodu, napredovanje širenja toplifikacione mreže i dokle se stiglo sa projektom Magistrale III.

Pogledajte prilog.
 
 
 
 


28.09.2020

  Početak punjenja sekundarne mreže toplovoda  

JKP Toplovod Obrenovac je u procesu zapunjavanje sekundarne mreže toplifikacionog sistema i ukoliko za to bude neophodno stanovi naših sugrađana mogu da budu topli već od 01. oktobra.

U ovom momentu sistem je pun na oko 90% konzumnog područja, i u toku današnjeg dana biće uključena velika cirkulaciona pumpa kojom će bizi zapunjene najviše zgrade i zonske podstanice.

Kao i prethodnih godina, i ove sezone građani mogu očekivati nesmetano funkcionisanje sistema centralnog grejanja.
 
 
 
 


  Punjenje primarne mreže toplovoda  

Nastavlja se zapunjavanje primarne mreže toplifikacionog sistema.
Nakon toga na redu je punjenje sekundarne mreže, pa je neophodno da korisnici sistema završe radove na instalacijama da na bi došlo do curenja.
 
 
 
 
 
 03.09.2020

OBAVEŠTENJE

Poštovani sugrađani,
obaveštavamo Vas da je krenulo punjenje primarnog voda toplovodne mreže.

Molimo Vas da radove na održavanju i sanaciji kućnim grejnim instalacijama privedete kraju, kako ne bi došlo do neplaniranih troškova.

Napominjemo da je održavanje kućne toplovodne instalacije obaveza i odgovornost građana.
Nakon 18. septembra JKP "Toplovod" neće snositi posledice eventualnih curenja u objektima kao posledica nezavršenih radova ili neispravnosti.

Svaki gubitak vode zbog pražnjenja instalacija vršiće se o trošku korisnika. 
Kako će izgledati prostor nove zgrade Toplovoda     Muzička kolonija na korak do gradskog grejanja   • 03.09.2020
  Rekonstrukcija toplovodne mreže u Ulici Miloša Obrenovića
   
 •               
  Stara zgrada PKB novo sedište Toplovoda     Rekonstrukcija toplovodne mreže u Ulici Miloša Obrenovića    24.08.2020

  P A Ž NJ A !!!

  Obaveštavaju se korisnici Sistema daljinskog grejanja Obrenovca da od 18. septembra 2020. počinje punjenje unutrašnjih instalacija i priprema za početak grejne sezone.

  Izvršite finalnu kontrolu Vaših kućnih instalacija! Podsećamo da je održavanje kućnih instalacija Vaša obaveza i odgovornost.
  Posle ovog datuma, JKP Toplovod neće snositi nikakve posledice eventualnih curenja u objektima kao posledica nezavršenih radova ili neispravnosti.

  Svaki gubitak vode zbog pražnjenja instalacija vršiće se o trošku korisnika.
  30.07.2020

  OBAVEŠTENJE

  Poštovani sugađani,
  Obaveštavamo Vas da će radovi na izvođenju sanacije, rekonstrujcije vrelovoda u zoni trotoara ulice Miloša Obrenovića od kućnog broja 59 do kućnog broja 71 početi u ponedeljak, 03. avgusta 2020. godine, u 20.00 časova.

  Molimo da svoja vozila ne parkirate na parking mesta u ovoj zoni. Građani koji zbog radova ne mogu vozilom ući u sopstveno dvorište, neka se jave u JKP „Toplovod“, lično u V. Mišića 241 ili telefonom na 8728-237. Njima će biti obezbeđene dnevne karte za parkiranje na slobodnim parking mestima.

  Apelujemo na građane da budu obazrivi u kretanju i saobraćaju dok traju radovi, da ne diraju signalne trake, da poštuju znakove upozorenja za radove, i parkiraju kola tako da ne ometaju izvođenje radova.

  Posebno apelujemo na pojačan nadzor i pažnju prema deci koja ne smeju da se kreću u blizini rovova i preko privremenih prelaza.
  03.07.2020

  OBAVEŠTENJE

  Poštovani,
  obaveštavamo Vas da će u utorak 07.07.2020. godine početi radovi na toplifikacionoj mreži u zoni trotoara ulice Vojvode Mišića kod broja 180-182, kod Toplotne podstanice TP10.
  Iskop rova će se protezati duž trotoara, potom skreće do mini-parkinga preko puta poslastičarnice "Marina".

  Apelujemo na građane da budu obazrivi u saobraćaju dok traju radovi, da poštuju znakove upozorenja za radove, i parkiraju kola tako da ne ometaju izvođenje radova.


                    ** kliknite na sliku kako bi je uveličali   
  Plan izgradnje mreže Magistrale III     Google Earth prikaz izgradnje Magistrale III  


 • 29.05.2020
  Padovi na primarnom priključku TP BP19
   
 •        
   
   
 • 29.05.2020
  Padovi na izgradnji podstanice TP BP19
   
 •    
 • 29.05.2020
  Padovi na izgradnji podstanice TP Mini Breska
   
 •    
 • 29.05.2020
  Padovi na rekonstrukciji mreže
   
 •  
   
 • 22.05.2020
  Obaveštenje o radovima – Primarni priključak TP BP19
   
 •    
 • 22.05.2020
  Obaveštenje o radovima – TP BP19 (sekundarna mreža)
   
 •    
 • 22.05.2020
  Obaveštenje o radovima – Primarni priključak TP 45a
   
 •  
   
 • 22.05.2020
  Obaveštenje o radovima – TP 45a (sekundarna mreža)
   
 •    
 • 22.05.2020
  Obaveštenje o radovima – Primarni priključak TP Breska (mini)  
 •    
 • 22.05.2020
  Obaveštenje o radovima – TP Breska - mini (sekundarna mreža)
   
 • 21.05.2020

  OBAVEŠTENJE BESPLATNO ISPUŠTANJE VODE

  Poštovani korisnici,
  Podsećamo Vas da u skladu sa Odlukom o snabdevanju toplotnom energijom u Gradu Beogradu, sve iza toplotne podstanice predstavlja „kućnu grejnu instalaciju“ koja je odgovornost vlasnika stanova, odnosno Vaše stambene zajednice. Kućne instalacije kroz zgradu, kao i u stanovima morate održavati sami. JKP „Toplovod“ se ne bavi održavanjem kućnih grejnih instalacija.

  U želji da pomogne korisnicma koji žele da izvrše neke radove na svojim grejnim instalacijama, JKP „Toplovod“ bez naknade vrši ispuštanje vode iz sistema svima koji podnesu odgovarajući zahtev. Ova mogućnost važi od 15. maja do 25. avgusta. Iza tog datuma, svaki zahtev za ispuštanjem vode iz kućnih instalacija biće naplaćivan u skladu sa Cenovnikom.

  Iskoristite priliku da bez dodatnih troškova pražnjenja vode iz sistema, uradite sve ono što je Vaša obaveza i otklonite sve nedostatke koje ste uočili u toku grejne sezone: promenite nepouzdane i korodirane delove cevovoda, zamenite ventile, ugradite ozrake, isperete radijatore i sve drugo što će Vam omogućiti bolje i pouzdanije grejanje. Odžavajte i ulažite u grejne istalacije, kako bi imali kvalitetnu isporuku toplotne energije!

  Podsećamo da je krajnji rok za završetak radova na instalacijama koje su iza toplotne podstanice, 15.septembar. Ukoliko do ovog datuma ne završite sve radove na kućni instalacijama, bitno ugrožavate početak grejne sezone.

  Zahtev za pražnjenje kućnih grejnih instalacija u stambenim zgradama može se podneti u dispečerskom centru JKP „Toplovod“ u Ulici Vojvode Mišića 241, a sve informacije pozivom na broj 011/872-8482 ili 872-2248
  21.05.2020

  ZAVRŠENA GREJNA SEZONA 2019/2020

  Grejna sezona u Obrenovcu privedena je prošle nedelje kraju. Iako grejna sezona zvanično traje u periodu od 15. oktobra do 15. aprila, radijatori u domovima naših sugradjana bili su topli do 11. maja.

  Obdaništa u Obrenovcu su grejana čak i dva dana duže, tako da se da grejanjem prestalo 13. maja.


   07.10.2019

   JKP TOPLOVOD JE U REŽIMU TOPLIH PROBA NA 100% KONZUMA

   U skladu sa zvaničnom prognozom Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, JKP "Toplovod" Obrenovac počeo je sa toplim probama.
   Od srede 2. Oktobra počelo je postupno dizanje temperature polazne vode sa TENT- a, tako da bi se do četvrtka, 3. oktobra, u 6 časova postigla temperatura od 50 stepeni, navodi se u saopštenju JKP "Toplovod".

   Od srede uveče radijatori u domaćinstvima Obrenovčana koji su priključeni na daljinski sistem grejanja, bili su mlaki, dok su za vikend kada su bile niže temperature, domaćinstva bila topla.

   Takođe podsećamo da reklamacije na kvalitet grejanja, curenje iz instalacija i druge poremećaje u radu toplifikaconog sistema možete prijaviti na telefone: 011/8722-248 i 011/8728-482, elektronskim putem slanjem e-maila na adresu: reklamacije@toplovodobrenovac.org.rs ili lično u prostorijama naše upravne zgrade na adresi Vojvode Mišića 241. Radno vreme dispečera koji primaju reklamacije korisnika je svakog dana u toku grejne sezone od 07 do 19 časova.

   Radno vreme dežurnih ekipa koje intervenišu po reklamacijama korisnika u toku grejne sezone je svakog radnog dana od 07 do 20 časova a vikendom i praznicima od 07 do 19 časova.

   Havarije koje ne mogu sačekati do ujutru možete prijaviti na iste telefone i posle 19 časova.
   07.10.2019

   JKP TOPLOVOD SPREMAN ZA POČETAK NOVE GREJNE SEZONE

   Proces zapunjavanja sistema završen je prethodnog vikenda i svi kapaciteti su spremni za upotrebu.
   Takođe podsećamo korisnike da je njihova obaveza bila da do kraja avgusta završe sve radove na održavanju i sanaciji svojih kućnih grejnih instalacija.
   Napominjemo da je održavanje kućne toplovodne instalacije obaveza i odgovornost građana.
   Nakon 20. septembra JKP "Toplovod" neće snositi posledice eventualnih curenja u objektima kao posledica nezavršenih radova ili neispravnosti. Svaki gubitak vode zbog pražnjenja instalacija vršiće se o trošku korisnika.  • 14.05.2019.
   Obaveštenje o radovima - Dom zdravlja
    
   Video
  • 14.05.2019.
   Obaveštenje o radovima - Primarni priključak
   TP-Breska  
   Video
  • 14.05.2019.
   Obaveštenje o radovima - TP-Breska
    
   Video
  • 14.05.2019.
   Obaveštenje o radovima - TP-BP13
    
   Video
  • 14.05.2019.
   Obaveštenje o radovima - TP-BP15
    
   Video
  • 14.05.2019.
   Obaveštenje o radovima - Sekundarna mreža
   TP-34  
   Video
  • 14.05.2019.
   Obaveštenje o radovima - Primarna mreža
   TP-45A  
   Video
  • 14.05.2019.
   Obaveštenje o radovima - Izgradnja primara
   TP-BP13 i TP-BP15  
   Video
  • 14.05.2019.
   Obaveštenje o radovima - Sekundarna mreža
   TP-BP13  
   Video
  • 14.05.2019.
   Obaveštenje o radovima - Sekundarna mreža
   TP-BP15  
   Video
  • 14.05.2019.
   Obaveštenje o radovima - Sekundarna mreža
   TP-Breska  
   Video
  • 14.12.2017.
   Obaveštenje zbog radova na sanaciji curenja na magistralnom cevovodu
   Video
  • 12.09.2017.
   Obaveštenje - punjenje sistema
    
   Video
  • 14.07.2017.
   Obaveštenje o radovima - ulica Miloša Obrenovića
    
   Video
  • 27.06.2017.
   Siniša Mali obišao radove na rekonstrukciji toplovodne mreže
   Video
  • 23.06.2017.
   Obaveštenje o radovima - ulica Nemanjina TP-34 i TP-34A
   Video
  • 21.06.2017.
   Obaveštenje o radovima - naselje Gaj 2
    
   Video
  • 02.06.2017.
   Obaveštenje korisnicima usluga JKP "Toplovod" Obrenovac
   Video
  2016. JKP Toplovod Obrenovac. Sva prava zadržana.